Raz w roku robimy pieczenie barana. Wszyscy goście są wtedy zaproszeni na degustację. Przyrządzić baraninę nie jest łatwo i trudno trafić w gusta ludzi. Są tacy, którzy zrazili się do baraniny bo kiedyś spróbowali źle przyrządzonej. Mało kto wie, że baranina świeża a baranina wędzona to jak „niebo a ziemia”. Jedząc baraninę dobrze przyrządzoną i uwędzoną można mieć wrażenie, że je się wieprzowinę. Nie ma żadnego specyficznego zapachu. Organizujemy również imprezy grupowe, w czasie których można pokręcić barana na rożnie a potem go spróbować. Warunek jest tylko taki, żeby zjeść przynajmniej połowę pieczeni.
Pieczenie barana
Autor
Oferujemy pokoje z łazienkami, aneksami kuchennymi i tv. Dla gości dostępny jest internet przez Wi Fi . Dla dzieci mamy plac zabaw, na którym znajduje się piaskownica, huśtawki i zjeżdżalnia. Z tyłu domu znajduje się altana, w której można rozpalić grilla. W sezonie letnim udostępniamy basen. Nasz dom znajduje się 8 km od Wisły centrum w malowniczej miejscowości Malinka.
Atrakcje
Lista gospodarstw
Na Dzielnicach
zobacz
U Młynarczyka
zobacz
Maria i Natasza
zobacz
U Matysa
zobacz
U Gazdy
zobacz
Chata w Fiedorowie
zobacz
Maja
zobacz
Kamratówka
zobacz
U Beatki
zobacz
Kadłubek
zobacz
Pilchówka
zobacz
Chata Kleszczonka
zobacz
Chata Aggeusz SPA
zobacz
Irena
zobacz
Emilia
zobacz
Za wodą
zobacz
Stryczków
zobacz
Bacówka
zobacz
Na Bochni
zobacz
Zielone Wzgórze
zobacz
Dolina Ciszy
zobacz
Do Gazdy
zobacz