Pieczenie barana

Raz w roku robimy pieczenie barana. Wszyscy goście są wtedy zaproszeni na degustację. Przyrządzić baraninę nie jest łatwo i trudno trafić w gusta ludzi. Są tacy, którzy zrazili się do baraniny bo kiedyś spróbowali źle przyrządzonej. Mało kto wie, że baranina świeża a baranina wędzona to jak „niebo a ziemia”. Jedząc baraninę dobrze przyrządzoną i uwędzoną można mieć wrażenie, że je się wieprzowinę. Nie ma żadnego specyficznego zapachu. Organizujemy również imprezy grupowe, w czasie których można pokręcić barana na rożnie a potem go spróbować. Warunek jest tylko taki, żeby zjeść przynajmniej połowę pieczeni.

baran_004_male.jpg

Autor

Agroturystyka "U Beatki"

Wisła

Oferujemy pokoje z łazienkami, aneksami kuchennymi i tv. Dla gości dostępny jest internet przez Wi Fi . Dla dzieci mamy plac zabaw, na którym znajduje się piaskownica, huśtawki i zjeżdżalnia. Z tyłu domu znajduje się altana, w której można rozpalić grilla. W sezonie letnim udostępniamy basen. Nasz dom znajduje się 8 km od Wisły centrum w malowniczej miejscowości Malinka.

Atrakcje

Lista gospodarstw

Wisła

Wisła

Na Dzielnicach zobacz

Wisła

U Młynarczyka zobacz

Wisła

Maria i Natasza zobacz

Wisła

U Matysa zobacz

Wisła

Wisła

Chata w Fiedorowie zobacz

Wisła

Wisła

Kamratówka zobacz

Wisła

Wisła

Kadłubek zobacz

Wisła

Pilchówka zobacz

Wisła

Chata Kleszczonka zobacz

Wisła

Chata Aggeusz SPA zobacz

Wisła

Wisła

Wisła

Za wodą zobacz

Wisła

Stryczków zobacz

Istebna

Bacówka zobacz

Wisła

Na Bochni zobacz

Wisła

Zielone Wzgórze zobacz

Ustroń

Dolina Ciszy zobacz

Istebna

Helena zobacz

Istebna

Do Gazdy zobacz

Copyright © 2016 Agrogościna w Wiśle | Projekt oraz realizacja: Bielska Fabryka Stron www.efabryka.net